2008-10-07

Insändare:

Hej Geekporr! Jag såg nyligen den senaste Hulk-filmen och har två frågor.

1. Hur kommer det sig att det finns en David Banner och en Bruce Banner. Förr tyckte jag det var så kul att jag hette David och jobbade med Banners men nu när hulken heter Bruce är det inte alls lika kul.

2. I slutet av filmen dyker ju Iron Man upp och hintar om ett gäng han håller på och starta. Jag fick känslan av att det kommer att komma en film med Hulken, Iron Man och... ja, vilka mer? Och när?

Tack på förhand och tack för en bra site!


Hej David! Superkul att du skickat e-brev till oss på Geekporr. Vi har såklart också sett Hulk-filmen, och ska efter bästa förmåga försöka ge dig svar på dina frågor.

1. I serieversionen av Hulk så har karaktären alltid hetat Bruce, men när det var dags att ta steget till TV-serie så tyckte Universal att Bruce lät alldeles för bögigt. Därav det desto mer heterosexuella namnet David Banner.

2. Iron Man kommer som sagt in och bubblar något om "Avenger Initiative" och om att bilda någon sorts gäng i slutet av Hulk. Gänget i fråga är alltså Avengers, vars original-lineup i serieversionen består av Ant-Man, Wasp, Thor, Iron Man, Hulk och Captain America. Filmen sägs komma under 2011. Innan Avengers ska det dock göras solofilmer både för Thor (2010) och Captain America (2011).

Så ligger det till David, hoppas det var svar nog på dina frågor.